Friss
Főoldal » Receptek

Receptek

Rusztikus joghurtos paleo zsemle

Szeretjük ezt a zsemlét, mert nagyon finom ízvilág. Sok új lehetőség rejlik a növényi joghurtokban, amelyeket számtalan receptben fel tudunk használni. A joghurtot a Vegital fermentálógépével készítettem.

Pástétom tésztában, tojással

Rántott báránycomb medvehagymás batátapürével

A bárány és a medvehagyma jellemzően tavaszi ételek, s egyszerűsége miatt e recept elkészítésének a kezdő háziasszonyok is nyugodtan nekiláthatnak. Biztosan nagy sikere lesz a húsvéti ünnepi asztalon.

Tárkonyos-„tejfölös” sonkaraguleves

A főtt húsvéti sonka füstös ízű levéből készül ez a csodás ízű, tárkonyos leves. Bátran ajánlom mindenkinek!

Bárány fasírtgolyó tavaszi salátával

Darált húsból hihetetlenül sokféle étel készíthető, és a bárány egész különleges ízvilág. Ezek a húsgolyók hidegen és melegen is nagyon finomak, a közelgő húsvéti ünnepekre is jó szívvel ajánlom őket.

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. A böngészés folytatásával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információk

Kedves látogatónk!
A cookie-k, vagy sütik kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén, vagy eszközén. A weboldalak így olyan információkat képesek tárolni, amelyek hatékonyabbá és kellemesebbé teszik a böngészést.
Weboldalunk is ilyen sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. Ezek a sütik nem tárolnak személyes adatokat.
A sütiket Ön bármikor törölheti a böngészőjében, vagy akár beállíthatja a sütik teljes elutasítását is, ez esetben viszont nem garantált a honlap hibátlan működése.

Bezárás