Főoldal » Bemutatjuk » Egy igazán háziasszonybarát oldal

Egy igazán háziasszonybarát oldal

A paleo – mint étrend és életforma – tökéletes út a civilizációs betegségekből kivezető úthoz. Sokan, sokféleképpen igyekeznek paleo recepteket megosztani, online, vagy nyomtatott formában közzétenni, ám ezek közül is kiemelkedik partnerünk, a Táplálkozás Klinika weboldala.

Itt több száz ízletes, abszolút egészséges paleo recept közül lehet válogatni, ismert hazai szerzők tollából. Az oldal különlegessége, hogy akár a tűzhely mellett állva is rendkívül könnyen megkereshető, kiválasztható a kívánt étel vagy ital, nem kell odalak sokaságát átkutatni a megfelelő recept után.

A taplalkozasklinika.hu oldal egyszerre kínál egyszerű és élvezetes megoldást a minket érdeklő, garantáltan egészséges, paleo étel -és italköltemények elkészítésére. Akár összetevő alapján is kereshetünk, ami azt jelenti, hogy ha édesburgonya alapú ebédet szeretnénk főzni, akkor a kulcsszót beírva könnyedén megtalálhatjuk az össze olyan receptet, amely összetevői között szerepel az édesburgonya. Épp így roppant egyszerűen választhatunk magunknak 20 féle kategóriából megfelelő receptet (pl. reggelik, egytálételek, sütemények, mártások, pizzák stb.)

Az oldal különlegessége, hogy mentesség szerint is kereshetünk recepteket. Azaz, ha minket pl. a magliszt, vagy tojásmentes finomságok érdekelnek, azokat is könnyűszerrel megtalálhatjuk.

Regisztrált és bejelentkezett felhasználóként arra is lehetőségünk van, hogy kedvenceinket virtuális szakácskönyvbe gyűjtve létrehozzuk saját egyedülállóan egészéges recept gyűjteményét.

A taplalkozasklinika.hu weboldal remek kiindulópont ahhoz, hogy a megbetegítő nyugati táplálkozásról könnyedén áttérhessünk az egészséget adó, evolúció alapú táplálkozásra. Az oldal tartalma a legjobb, leghitelesebb szerzők, bloggerek alkotásaival folyamatosan bővül, s minden tekintetben egyedülállónak tekinthető a hazai piacon.

Szerzőnk: Péter Engel

Írja meg a véleményét!