Főoldal » Gyógyulástörténetek » Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra
sea stones

Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra

Kedves olvasók!

Még nem láttam a HPV (humán papiloma vírus) okozta problémával kapcsolatban itt sikertörténetet, ezért megosztom Önökkel a mi történetünket. Annál is inkább, mert tudom, hogy sok (főleg fiatal) nő és férfi küzd ezzel a vírussal. Kb. két évvel ezelőtt mutatta meg magát a fiam (30 éves) nemi szervén egy nagyobb gombostű fejnyi kitüremkedés formájában, ezzel egy időben a barátnője hüvelyében is ez a vírusos elváltozás okozott problémát. A barátnő hamar meggyógyult, jó az immunrendszere. Isoprinosint és valamilyen ecsetelőt kaptak rá mindketten. A fiamnál – mivel nem múlt el – műtétet is alkalmaztak. Először csak kivágták, majd később, mivel kiújult, lézerrel műtötték. Az is mindig kiújult. 2 hét alatt, szóval alig gyógyult meg a heg, máris lehetett volna újra műteni. Közben sok-sok isoprinosint szedett és sok-sok ecsetelőt elhasznált, és sok-sok pénzt költött erre a “gyógyulási” folyamatra. Már másfél éve küzdöttünk, amikor besokalltam és végső elkeseredésemben írtam Szendi Gábornak, hogy segítsen. Ő 20.000 NE D3 vitamin szedését ajánlotta egy-két hétig. Nem volt egyszerű rábeszélni a fiamat, de végül sikerült és szedte másfél hétig a 20 ezret. Mellé beszereztem még neki méhpempőt és propoliszt.
Hozzátartozik a történethez, hogy ezt a “kúrát” megelőzően ismét megműtötték és 2 hét után újfent elkezdett mutatkozni a kis szörny, közben szedte a fent leírtakat, így visszahúzódott és azóta nem látta senki, nem is óhajtjuk. A korábbi műtétek után miért nem húzódott vissza? Egyáltalán miért nőtt vissza? Szóval én a D3 vitamin áldásos hatásának tulajdonítom ezt a gyógyulást, ugyanis ha visszagondolok a fiam életére, bizony-bizony ő nagyon keveset tartózkodott a napon különböző okok miatt, de az most nem lényeges. Mármint az okok.
Remélem, tudtam segíteni valakinek ezzel a történettel. Napjainkban már 3 hónapja tünetmentes.
R.

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Autoimmunitás – merre a kivezető út?

Kétségkívül megpróbáltatásokkal teli időszakot él át az, akinél gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg. Az illető ekkor ...

Balázs története

Pár évvel ezelőtt, 2012 október végén változtattam meg az étrendemet, egyik percről a másikra elhagyva ...

Jobb az első jelekre felfigyelni…

36 éves vagyok. Több, mint egy hónapja kezdtem el paleózni, bár (egyelőre) nem tartom be ...

Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra

Kedves olvasók! Még nem láttam a HPV (humán papiloma vírus) okozta problémával kapcsolatban itt sikertörténetet, ...

Mintha kicseréltek volna

Kedves Gábor! Ott kezdem, hogy nem voltam soha életemben az a diétázós fajta. Az ok ...

Gyógyszerész vagyok, de gyógyszereim elhagytam

Kedves Szendi Gábor! 57 éves nő vagyok. 25 éve az egészségügyben dolgozom, gyógyszertári asszisztens ként ...