Főoldal » Gyógyulástörténetek » 40 év kezelhetetlen allergiái múltak el

40 év kezelhetetlen allergiái múltak el

Már régóta készülök leirni az én kis kálváriámat, de most hogy felkérte erre a gyógyult betegeket, eleget teszek ennek a kérésnek. Természetesen már gyerekkoromtól kisért az a szörnyű probléma, (tartott 40 évig) amit az orvosok csak krónikus allergiaként emlegettek, és hogy ezzel meg kell tanulni eggyütt élni. Kb.20 alkalommal voltam kórházi kivizsgáláson, ahol semmi konkrétumot nem tudtak kimutatni a labor eredmények. A legdrasztikusabb tablettákkal, injekciókkal nyomták el a tüneteket, amik egyre csak erősödtek, (testszerte erősen viszkető csalánkiütések, duzzanatok, gyomorfájdalmak, rossz közérzet, stb) a végén már alig volt olyan étel, ami nem okozott volna panaszt, nem birtam az illatokat, légszomj gyötört, a sok kialvatlanság miatt fáradékony lettem, és ingerült.

A manduláimat is kiszedték, pedig soha nem volt velük probléma. Utána jött még a pollen allergia is. A családban van 2 lisztérzékeny, ezért gondoltam én lehetek az átörökitő, de nálam nem tudták kimutatni, még biopsziával sem. Próbálkoztam én mindennel, amitől javulást reméltem, többek közt jártam Bp-en a Vargha gyógymódba, felkerestem több természetgyógyászt, (annyi csodaszert összevásároltam (akár egy herbáriát is nyithattam volna), aztán egyik másikról kiderült, hogy inkább csak provokálták az amúgy is nehezen viselhető tüneteimet). Homeopátiás szereket is szedtem, és a vércsoport diéta sem hozott eredményt.

Kb.fél éve hallottam Önt a tv egyik csatornáján a paleolit étrendről nyilatkozni, mi szerint ezt kell követni és elmúlik minden allergia. Gondoltam, annyi mindent kipróbáltam már, hát ezt sem hagyom ki. Fél éve követem, és valóban rendbe jöttem, köszönet érte! Már 1 hét után fokozatosan csökkentek a kiütések, a lábdagadás már 2 nap után leapadt, és más jelentéktelennek tűnö egyéb panaszaim is megszűntek, és elhagytam minden tablettát. Azóta jó szivvel ajánlom minden ismerősömnek, olyan embereknek akikről az orvosok már lemondtak, hogy igen is van vissza út, csak követni kell a paleolit étrendet! Mégegyszer köszönet Önnek, hogy megismerhettem ezt az életformát, kivánok jó egészséget, sikeres életet!

Katalin

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Az állandósult 16-os cukorértékem nyolc hét után 5,1

Kedves Gábor! Sikertörténet lesz ez is, mert haladok annak útján! Szinte az utolsó pillanatban talált ...

Két hét alatt drámai javulás a II-es típusú cukorbetegségben

Én a két hetes paleós tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek! A múlt héten kaptam kézhez a ...

Colitis, vastagbélrák, anus prae – a fel nem ismert lisztérzékenység következményei

Tisztelt Szendi Gábor ÚR! 54 éves vagyok, 25 éve diagnosztizáltak nálam colitist, amiből hamarosan colitis ...

Mellemből elmúltak a ciszták

Kedves Szendi Gábor! Három hónap Paleo táplálkozással a cisztáim nyomtalanul elmultak… Három évvel ezelött fedeztem ...

Lefogytam, új életet kezdtem

Tisztelt Szendi Úr! Engedje meg, hogy levelemben röviden köszönetet mondjak Önnek, amiért a könyveiből megszerzett ...

A fene gondolta, hogy ennyi mindenért a gabona felelős

Kedves Gábor! Gabonafogyasztás?! Fogyni kezdtem. 50 kilóról 40 kilóra! Karikás volt a szemem. De nem ...