Főoldal » Gyógyulástörténetek » 40 év kezelhetetlen allergiái múltak el

40 év kezelhetetlen allergiái múltak el

Már régóta készülök leirni az én kis kálváriámat, de most hogy felkérte erre a gyógyult betegeket, eleget teszek ennek a kérésnek. Természetesen már gyerekkoromtól kisért az a szörnyű probléma, (tartott 40 évig) amit az orvosok csak krónikus allergiaként emlegettek, és hogy ezzel meg kell tanulni eggyütt élni. Kb.20 alkalommal voltam kórházi kivizsgáláson, ahol semmi konkrétumot nem tudtak kimutatni a labor eredmények. A legdrasztikusabb tablettákkal, injekciókkal nyomták el a tüneteket, amik egyre csak erősödtek, (testszerte erősen viszkető csalánkiütések, duzzanatok, gyomorfájdalmak, rossz közérzet, stb) a végén már alig volt olyan étel, ami nem okozott volna panaszt, nem birtam az illatokat, légszomj gyötört, a sok kialvatlanság miatt fáradékony lettem, és ingerült.

A manduláimat is kiszedték, pedig soha nem volt velük probléma. Utána jött még a pollen allergia is. A családban van 2 lisztérzékeny, ezért gondoltam én lehetek az átörökitő, de nálam nem tudták kimutatni, még biopsziával sem. Próbálkoztam én mindennel, amitől javulást reméltem, többek közt jártam Bp-en a Vargha gyógymódba, felkerestem több természetgyógyászt, (annyi csodaszert összevásároltam (akár egy herbáriát is nyithattam volna), aztán egyik másikról kiderült, hogy inkább csak provokálták az amúgy is nehezen viselhető tüneteimet). Homeopátiás szereket is szedtem, és a vércsoport diéta sem hozott eredményt.

Kb.fél éve hallottam Önt a tv egyik csatornáján a paleolit étrendről nyilatkozni, mi szerint ezt kell követni és elmúlik minden allergia. Gondoltam, annyi mindent kipróbáltam már, hát ezt sem hagyom ki. Fél éve követem, és valóban rendbe jöttem, köszönet érte! Már 1 hét után fokozatosan csökkentek a kiütések, a lábdagadás már 2 nap után leapadt, és más jelentéktelennek tűnö egyéb panaszaim is megszűntek, és elhagytam minden tablettát. Azóta jó szivvel ajánlom minden ismerősömnek, olyan embereknek akikről az orvosok már lemondtak, hogy igen is van vissza út, csak követni kell a paleolit étrendet! Mégegyszer köszönet Önnek, hogy megismerhettem ezt az életformát, kivánok jó egészséget, sikeres életet!

Katalin

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Autoimmunitás – merre a kivezető út?

Kétségkívül megpróbáltatásokkal teli időszakot él át az, akinél gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg. Az illető ekkor ...

Balázs története

Pár évvel ezelőtt, 2012 október végén változtattam meg az étrendemet, egyik percről a másikra elhagyva ...

Jobb az első jelekre felfigyelni…

36 éves vagyok. Több, mint egy hónapja kezdtem el paleózni, bár (egyelőre) nem tartom be ...

Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra

Kedves olvasók! Még nem láttam a HPV (humán papiloma vírus) okozta problémával kapcsolatban itt sikertörténetet, ...

Mintha kicseréltek volna

Kedves Gábor! Ott kezdem, hogy nem voltam soha életemben az a diétázós fajta. Az ok ...

Gyógyszerész vagyok, de gyógyszereim elhagytam

Kedves Szendi Gábor! 57 éves nő vagyok. 25 éve az egészségügyben dolgozom, gyógyszertári asszisztens ként ...