Főoldal » Tények-tévhitek » A veszélyes kenyér

A veszélyes kenyér

Mit tenne Ön, ha azt olvasná, hogy a búza és más gabonafélék, melyből a kenyér, a tészták, a sütemények és sokféle földi jó készül veszélyes táplálék? Hogy a kenyér, mely nélkül az élet évezredek óta elképzelhetetlen, az emberiség egy sajnálatos tévútja. Valószínűleg arra gondolna, na, megint valami szenzációhajhász próféta vagy megszállott alternatív gyógyász rukkolt elő valami elképesztő ötlettel, amolyan Candida-II. projekttel.

A teljes cikk Szendi Gábor oldalán olvasható

Szerzőnk: Szendi Gábor

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Miért idegenkedik az orvostudomány a táplálkozástudománytól?

Miközben a civilizációs betegségeket egyértelműen a nyugati táplálkozás okozza, eközben az orvostudomány alig-alig érti, sőt ...

A sokarcú cöliákia betegség

Az elhízás, az inzulinrezisztencia és a metabolikus szindróma, amelynek fontos eleme a szervezetszintű gyulladás, a ...

A kezelés nem csökkenti, hanem növeli a csípő- és combcsont törés kockázatát

A csonterősítésre leggyakrabban felírt gyógyszercsalád, a biszfoszfonátok, nem védenek a csonttörésekkel szemben,hanem fokozzák a csípő- ...

Halálos orvoslás

Az orvoslással alapvetően nem az a baj, hogy vannak kiégett vagy pénzéhes orvosok. Nem ők ...

A sokarcú cöliákia betegség

Az alábbiakban szó lesz arról, hogy a cöliákia betegség egyre gyakoribb, szó esik arról, hogy ...

A mellrák és a tej: halálos páros

A tejjel amúgyis sok bajunk van, ráadásul nagy valószínűséggel fokozza a hormonfüggő rákok, így a ...