Főoldal » Gyógyulástörténetek » Hurrá, megszűnt a 13 éve fentálló parlagfűallergiám!

Hurrá, megszűnt a 13 éve fentálló parlagfűallergiám!

Kedves Szendi Gábor!

Talán már fél éve is annak, hogy beszámoltam Önnek az első sikereimről és örömmel írom, hogy ez azóta is töretlen, sőt ma már ott tartok, hogy el sem tudnám képzelni, hogy másképp éljek.

Írom ezt 43 évesen, amikor már azt mondják, hogy ebben a korban az emberek nem változnak könnyen; a jól megszokott, berögzült életvitelüket nem képesek feladni.

Hazudnék, ha azt írnám minden könnyen ment, mert sajnos a boltok polcai nem a paleolit táplálkozásra való áttérést segítik. 2 hónapot vett igazán igénybe, hogy megtaláljam mit mivel lehet helyettesíteni. Ehhez nagy segítséget nyújtott kezdetben a honlapján működő fórum és az ott található receptgyűjtemény. Látja, ma már ez is olyan távolinak tűnik, hiszen ami akkor komoly fejtörést okozott, most csak mosolygásra késztet:)

Legelső levelemben kezdeti sikereimről írtam, amik nekem igenis nagy dolgok voltak. (súlycsökkenés -nem is kevés: 20 kg- és az elért 60 kg-mat könnyedén tartom, menstruációs valamint izületi fájdalmaim teljes megszűnése, bőröm megszépülése, és a fejfájást már csak hírből ismerem).

Amit viszont akkor még nem tudtam, az az, hogy az allergiám hogyan fog jelentkezni. Megígértem Önnek, hogy erre a nyár derekán még visszatérek. Most augusztus 2-a van, és én olyan jól érzem magam mint még soha!!! Több mint 13 évig gyógyszerfüggő voltam -parlagfű allergia-, ami azt jelenti, hogy július közepétől gyógyszer nélkül képtelen voltam létezni, a mindennapi munkám ellátása veszélybe került volna gyógyszer nélkül. Idén még egy db-ot sem kellett bevennem!!! Teljesen tünetmentes vagyok ezen a nyáron, semmi szem-orr viszketés, könnyezés és még ami ezzel jár.
Számomra is hihetetlennek tűnik a dolgok ilyen irányú alakulása, és csak hálát tudok adni a sorsnak, hogy hittem annak idején az Ön cikkének és megvettem a könyvét, majd volt erőm kipróbálni!

Viszont megértettem és megértette a családom többi tagja is (ők is áttértek a paleolit táplálkozásra), hogy a legbonyolultabb az emberekkel való kommunikáció ezen a téren. Nem túlzok, ha azt írom némelyek idiótának tartanak minket, de: tisztelet a kivételnek, van akinél termékeny talajra hullott a mi életünk példája. Sokaknak adtuk kölcsön a könyvét, és nagy örömömre azért többen meg is vették.

Tudja Szendi úr, akárki akármit is mond, én nagyon hálás vagyok Önnek, hogy a könyvében foglaltak hatására egy egészen új és csodálatos életet kínált nekünk. Minket meggyőzött és ma már azon csodálkozunk, hogy jesszus, hogy tudtunk azelőtt nem így élni?:)

Tisztelettel és köszönettel:

Hajnalka és családja

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Az állandósult 16-os cukorértékem nyolc hét után 5,1

Kedves Gábor! Sikertörténet lesz ez is, mert haladok annak útján! Szinte az utolsó pillanatban talált ...

Két hét alatt drámai javulás a II-es típusú cukorbetegségben

Én a két hetes paleós tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek! A múlt héten kaptam kézhez a ...

Colitis, vastagbélrák, anus prae – a fel nem ismert lisztérzékenység következményei

Tisztelt Szendi Gábor ÚR! 54 éves vagyok, 25 éve diagnosztizáltak nálam colitist, amiből hamarosan colitis ...

Mellemből elmúltak a ciszták

Kedves Szendi Gábor! Három hónap Paleo táplálkozással a cisztáim nyomtalanul elmultak… Három évvel ezelött fedeztem ...

Lefogytam, új életet kezdtem

Tisztelt Szendi Úr! Engedje meg, hogy levelemben röviden köszönetet mondjak Önnek, amiért a könyveiből megszerzett ...

A fene gondolta, hogy ennyi mindenért a gabona felelős

Kedves Gábor! Gabonafogyasztás?! Fogyni kezdtem. 50 kilóról 40 kilóra! Karikás volt a szemem. De nem ...