Főoldal » Gyógyulástörténetek » Hurrá, megszűnt a 13 éve fentálló parlagfűallergiám!

Hurrá, megszűnt a 13 éve fentálló parlagfűallergiám!

Kedves Szendi Gábor!

Talán már fél éve is annak, hogy beszámoltam Önnek az első sikereimről és örömmel írom, hogy ez azóta is töretlen, sőt ma már ott tartok, hogy el sem tudnám képzelni, hogy másképp éljek.

Írom ezt 43 évesen, amikor már azt mondják, hogy ebben a korban az emberek nem változnak könnyen; a jól megszokott, berögzült életvitelüket nem képesek feladni.

Hazudnék, ha azt írnám minden könnyen ment, mert sajnos a boltok polcai nem a paleolit táplálkozásra való áttérést segítik. 2 hónapot vett igazán igénybe, hogy megtaláljam mit mivel lehet helyettesíteni. Ehhez nagy segítséget nyújtott kezdetben a honlapján működő fórum és az ott található receptgyűjtemény. Látja, ma már ez is olyan távolinak tűnik, hiszen ami akkor komoly fejtörést okozott, most csak mosolygásra késztet:)

Legelső levelemben kezdeti sikereimről írtam, amik nekem igenis nagy dolgok voltak. (súlycsökkenés -nem is kevés: 20 kg- és az elért 60 kg-mat könnyedén tartom, menstruációs valamint izületi fájdalmaim teljes megszűnése, bőröm megszépülése, és a fejfájást már csak hírből ismerem).

Amit viszont akkor még nem tudtam, az az, hogy az allergiám hogyan fog jelentkezni. Megígértem Önnek, hogy erre a nyár derekán még visszatérek. Most augusztus 2-a van, és én olyan jól érzem magam mint még soha!!! Több mint 13 évig gyógyszerfüggő voltam -parlagfű allergia-, ami azt jelenti, hogy július közepétől gyógyszer nélkül képtelen voltam létezni, a mindennapi munkám ellátása veszélybe került volna gyógyszer nélkül. Idén még egy db-ot sem kellett bevennem!!! Teljesen tünetmentes vagyok ezen a nyáron, semmi szem-orr viszketés, könnyezés és még ami ezzel jár.
Számomra is hihetetlennek tűnik a dolgok ilyen irányú alakulása, és csak hálát tudok adni a sorsnak, hogy hittem annak idején az Ön cikkének és megvettem a könyvét, majd volt erőm kipróbálni!

Viszont megértettem és megértette a családom többi tagja is (ők is áttértek a paleolit táplálkozásra), hogy a legbonyolultabb az emberekkel való kommunikáció ezen a téren. Nem túlzok, ha azt írom némelyek idiótának tartanak minket, de: tisztelet a kivételnek, van akinél termékeny talajra hullott a mi életünk példája. Sokaknak adtuk kölcsön a könyvét, és nagy örömömre azért többen meg is vették.

Tudja Szendi úr, akárki akármit is mond, én nagyon hálás vagyok Önnek, hogy a könyvében foglaltak hatására egy egészen új és csodálatos életet kínált nekünk. Minket meggyőzött és ma már azon csodálkozunk, hogy jesszus, hogy tudtunk azelőtt nem így élni?:)

Tisztelettel és köszönettel:

Hajnalka és családja

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Autoimmunitás – merre a kivezető út?

Kétségkívül megpróbáltatásokkal teli időszakot él át az, akinél gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg. Az illető ekkor ...

Balázs története

Pár évvel ezelőtt, 2012 október végén változtattam meg az étrendemet, egyik percről a másikra elhagyva ...

Jobb az első jelekre felfigyelni…

36 éves vagyok. Több, mint egy hónapja kezdtem el paleózni, bár (egyelőre) nem tartom be ...

Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra

Kedves olvasók! Még nem láttam a HPV (humán papiloma vírus) okozta problémával kapcsolatban itt sikertörténetet, ...

Mintha kicseréltek volna

Kedves Gábor! Ott kezdem, hogy nem voltam soha életemben az a diétázós fajta. Az ok ...

Gyógyszerész vagyok, de gyógyszereim elhagytam

Kedves Szendi Gábor! 57 éves nő vagyok. 25 éve az egészségügyben dolgozom, gyógyszertári asszisztens ként ...