Főoldal » Gyógyulástörténetek » Endometriózis, autoimmun betegség, inzulinrezisztenica
A kép csak illusztráció

Endometriózis, autoimmun betegség, inzulinrezisztenica

2014 márciusában tudtam meg, hogy autoimmun beteg vagyok! Pajzsmirigy alulműködésem is van (hashimotó) és inzulinrezisztenciám. 2008 óta van gyomor és bélgyulladásom, asztmám és szívproblémám!

Endometriózisom is van, amivel kétszer is műtöttek az utóbbi 3 évben, és volt egy életmentő beavatkozásom is. Asztmából 3 éve gyógyultam meg önerőmből és saját elhatározásom segítségével. Budapesten elvégeztem a Buteyko légzés terápiát és tanfolyamot, azóta még az asztma pipámat sem használtam nemhogy a gyógyszereket amiket az orvos állítása szerint egy életen át kellene szednem!

Most márciusban mikor kiderültek az újabb betegségek nagyon elkeseredtem és az különösképpen megrémített, hogy újabb gyógyszereket kell szednem! Sokat híztam közel voltam a 70 kg hoz 155 cm magasságomhoz.

Aztán rátaláltam a paleolitra, amit ugyan sokan istenítenek, de legalább annyian gyűlölnek!

Szkeptikus figyelemmel fordultam a dolog felé, de lévén hogy veszteni valóm már nem volt az állapotomat tekintve gondoltam üsse kő kipróbálom!

Áprilisban neki is fogtam eléggé komolyan véve, közben persze figyelemmel kísérve másokat, akik gyógyultak tőle és javultak!

Eltelt 3 hónap és a pajzsmirigy értékeim a helyére álltak gyógyszerek nélkül és kezdtek múlni a reggeli duzzanatok az arcomról, szememről és a rekedt hangom visszaállt a régi normál női hangra. A fogyásról nem is beszélve amire szintén azt mondta a legtöbb orvos és “hozzáértő” ember hogy arról ne is álmodjak ilyen betegségekkel.

Most tartok 6 hónapnyi paleolit életmódnál!
Jelenleg szinte minden értékem normalizálódott, ami még nem állt vissza teljesen az is nagymértékben javuló tendenciát mutatott! Fogyás terén 14 kg csúszott le és az ételkómáim az inzulinrezisztencia miatt teljesen eltűntek. Endometriózis értékek is a tökéletes tartományban vannak, április előtt drasztikusan magasan álltak és semmi nem vitte le még a kemény hormon injekciók sem. (Egyedül szívre szedek conkort, de azt is el fogom hagyni idővel, a javasolt maroknyi gyógyszer mennyiségből ez hatalmas teljesítmény, hogy csak egyet szedek)!!! Jelenleg a fent felsorolt betegségekre ajánlott gyógyszerekből semmit sem szedek és pajzsmirigyre, inzulin rezisztenciára el sem kezdtem, javaslatra sem.

Folyamatosan járok ellenőrzésekre és minden rendben van.
Ez egy 6 hónapnyi elért teljesítmény gyógyszerek és drasztikus kezelések nélkül.

Azért osztom ezt meg veletek mert bízom abba, hogy másoknak is adhatok erőt ezzel a nagy akarattal és odafigyeléssel! Senki nem fog helyetted tenni és gyógyulni!
Én abban hiszek, hogy mindent meg lehet gyógyítani és nem szabad elkeseredni, én a saját bőrömön tapasztaltam meg mit is jelent mind ez az egész! Az hogy idáig jutottam, fejlődtem nem másoknak hanem magamnak köszönhető!

Hatalmas hit, erő és kitartás ez az amit elvártam és ezt is teszem minden egyes nap!
Ezt kívánom nektek is tiszta szívemből!
Mindenkinek jobbulást és gyógyulást kívánok!!

Emilia (29 éves)

Szerzőnk: Magazin

Írja meg a véleményét!

x

Check Also

Autoimmunitás – merre a kivezető út?

Kétségkívül megpróbáltatásokkal teli időszakot él át az, akinél gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg. Az illető ekkor ...

Balázs története

Pár évvel ezelőtt, 2012 október végén változtattam meg az étrendemet, egyik percről a másikra elhagyva ...

Jobb az első jelekre felfigyelni…

36 éves vagyok. Több, mint egy hónapja kezdtem el paleózni, bár (egyelőre) nem tartom be ...

Papiloma vírus okozta daganat elmúlt D-vitaminra

Kedves olvasók! Még nem láttam a HPV (humán papiloma vírus) okozta problémával kapcsolatban itt sikertörténetet, ...

Mintha kicseréltek volna

Kedves Gábor! Ott kezdem, hogy nem voltam soha életemben az a diétázós fajta. Az ok ...

Gyógyszerész vagyok, de gyógyszereim elhagytam

Kedves Szendi Gábor! 57 éves nő vagyok. 25 éve az egészségügyben dolgozom, gyógyszertári asszisztens ként ...